Razpis za občine: Ali se lahko vaša občina pohvali z dobro prakso urejanja zelenih površin za spodbujanje telesne dejavnosti?
Jana Kozamernik
/ Categories: Novice

Razpis za občine: Ali se lahko vaša občina pohvali z dobro prakso urejanja zelenih površin za spodbujanje telesne dejavnosti?

Razpis za Zbirnik dobrih praks Ven za zdravje

Program Ven za zdravje 3 - Zelene površine za aktivni življenjski slog, zdrava mesta in občine se posveča tematiki zagotavljanja kakovostnih, enakovredno uporabnih in dostopnih ter ustrezno obsežnih in razporejenih zelenih površin, ki omogočajo in spodbujajo telesno dejavnost. Ker želimo v okviru programa opozoriti na tovrstne kakovostne primere oz. dobre prakse in ker menimo, da so izkušnje občin na tem področju zelo pomembne in dragocene, prakse pa raznovrstnega značaja, pripravljamo Zbirnik dobrih praks slovenskih občin na temo urejanja zelenih površin za spodbujanje telesne dejavnosti prebivalcev – Zbirnik dobrih praks Ven za zdravje.

Zanima nas, ali se lahko vaša občina pohvali z dobrimi praksami urejanja zelenih površin, ki spodbujajo vsakodnevno telesno dejavnost prebivalcev vseh starosti in družbenih skupin ter s tem prispevajo k njihovemu zdravju in dobremu počutju.

 

Vabimo vas, da sodelujete na razpisu in do 15. junija 2023 izpolnite kratko anketo: 

Ali ima vaša občina dobro prakso urejanja zelenih površin za spodbujanje telesne dejavnosti?

 

V primeru morebitnih vprašanj ali komentarjev vam z veseljem ostajamo na voljo na venzazdravje@posta.uirs.si.

Previous Article Predstavitev programa Ven za zdravje 3 na sestanku Zdravih mest
Next Article Predstavite nam dobre prakse v vaši občini!
Print
785

Documents to download

Name:
Email:
Subject:
Message:
x

Responsive image